Stockholm och Umeå

Testa framtiden - hos oss:

Stockholm

Vi söker också nyexaminerade utvecklare från Datateknik eller motsvarande. Då kan du bortse från kraven på erfarenhet men vi hoppas att du har ett intresse för programmering och att du vill lära dig mer!

Utvecklare?    -Välkommen till oss!

 

Vi arbetar inom områden som Data Analytics, ETL, Machine Learning, Content Management, Business Intelligence, Big Data mm. Plattformar och verktyg är till exempel Tableau, Talend, Pentaho, Microsoft SSIS, SSAS, SSRS, Hadoop, SQL, Android, iOS. Programmerar gör vi i Java, .NET, Ruby/Rails, Node.js, Python, Django, AngularJS, React, Scala och Clojure.
 

Vi tror att du:

  • Rör dig obehindrat inom hela den teknikstack som du brinner för.
  • Har ett prestigelöst förhållningssätt.
  • Är väl insatt i och har en passion för moderna tekniker, ramverk, verktyg och metoder.
  • Har en examen inom Datateknik eller motsvarande
  • Gärna arbetar agilt.
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska.

 

Du får ett stort eget ansvar och möjlighet att arbeta med hela kedjan i utvecklingsprocessen kravanalys, arkitektur, design, implementation, test och leverans. Arbetet sker i nära samarbete och dialog med våra kunder. Vi arbetar både med uppdrag som drivs från kontoret i Kista och på plats hos våra kunder.

Vi är ett konsultföretag som arbetar med utveckling av produkter och verksamhetssystem. Vi tar väl hand om våra kunder och levererar lösningar utöver det vanliga och hoppas att det också passar dig. Hos oss får du arbeta med tekniktunga och utmanande projekt för stora företag, samtidigt som du får möjligheten att tillhöra ett mindre företag med nära kollegor och möjlighet att utvecklas och forma din karriär. Vi arbetar med flera av landets största och ledande företag och kan erbjuda dig spännande uppdrag inom en rad olika teknikområden och branscher. Vi letar ständigt efter duktiga utvecklare och kan vi erbjuda spännande uppdrag inom många områden.


Maila gärna ditt CV och några rader om dig själv till personal@omicron.se, vi intervjuar löpande. Om du vill veta mer om oss och våra uppdrag, kontakta Nancy 0762402528 eller nancyb@omicron.se

 

Är det dig vi söker?

Aktuellt